Fantastiske dager med fantastiske mennesker

Helgen gikk for unna denne gangen gitt , og mandagen tok meg med storm.
Kanskje helgen gikk så fort fordi dagene i grunn har gått i ett siden onsdag?
Onsdag hadde jeg storfint besøk av Alexandra før hun reiste hjem til Australia.
Vennskap kjenner virkelig ingen avstand og det er noe med de ekstra spesielle vennene man har.
Tråden ble tatt opp der vi slapp i sommer , men tanken på at neste reise hitover for hennes del er sommeren 2016.. den svir litt..
Takk gode gud for internett <3

Fredag som tidligere nevnt var Flex friday og jobb.
Lørdag var jobb, og rett hjem til kvalitetstid med Elisabeth!
Jeg har virkelig fått litt kvalitetstid med alle jentene i uken som var , noe som alltid er etterlengtet og like hyggelig hver eneste gang.

Søndag var en veldig lærerik og spennende dag , og definitivt ukens høydepunkt!
En heldag med mine fantastiske kollegaer ; Først kurs med Thomas Stellander og Bioform.
Kursene til Thomas er alltid like spennende , og det og fordype meg enda mer i Bioform produktene jeg har falt så for er også lærdom jeg kjenner hjernen suger til seg.
Innsiden av kroppens “superfood” gjennomgang før Anne fra Voya Organics holdt et fantastisk kurs om “superfood” for utsiden av kroppen.

Det å få så god informasjon om en så utrolig spennende serie , og ikke minst engasjementet til Anne selv er jo i grunn grunn nok til å virkelig få opp øynene for denne serien.
Voya er en eksklusiv økologisk serie med opphav fra Irland , serien er basert på håndhøstede alger.
Voya-1Voya er helt klart en serie jeg er veldig spent på å lære mye mer om , økologiske produkter er en ting jeg ikke har satt meg veldig mye inn i tidligere når det kommer til hudpleie , men det lille jeg har testet i serien så langt er jeg veldig imponert over og gleder meg til mer kunnskap om serien.

Så nå blir det superfood både inni og utenpå kroppen !

 

Etter masse info fra flinke kursholdere fortsatte vi vår helaften med et sosialt personalmøte før en fantastisk middag i resturanten på Scandic Park Hotell.
Merker at man fort knytter seg til dette hotellet som ansatt , det er så utrolig mye historie i veggene og man blir virkelig stolt av arbeidsplassen sin.
Og det er ikke bare historien hotellet er kjent for , de er også kjent for et fantatsisk kjøkken , og der skal jeg si meg enig!
Vi fikk servert en herlig laks til lunsj med en frisk og utrolig god panacotta til dessert.Og middagen skuffet definitivt ikke : Spekeskinke salat til forrett , en fantatsisk indre filet til hovedrett og så kom en sjokoladedrøm fra en annen dimensjon!
Jeg tar av meg hatten for fantastiske kokker og kjøkkencrew! for en fantastisk matopplevelse!

1016838_510037822467443_936313171421408965_nNå er det litt kvalitetstid med min bedre halvdel før en spennende tirsdag venter etter noen timer skjønnhetssøvn.
Jeg starter morgendagen med et spennende møte klokken 06.00!
Døgnet skulle hatt 20 timer mer , men alt i alt så er livet bra… eneste jeg savner er sommer og sol…

Find a job you love and you will never have to work another day in your life

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »