Da var påsken over for denne gang

I morgen er det hverdag igjen , fridagene har vært som balsam for sjelen og jeg har koset meg max i godt selskap.
Gode dager uten å måtte bruke klokke , legge opp dagene etter tidsskjema , lite bruk av sosiale medier og bare kunne være.
Utrolig deilig.
Søndagen ble store deler av dagen brukt i skogen , i et fantastisk vårvær , om man ikke klarer å finne både ro og vårstemning her så vet ikke jeg.
Bare å tusle innover en skogvei og bare nyte frisk luft ..  definitivt noe alle bør bli flinkere til spør du meg.

Påsken har også vært dager med god mat uten en tanke på porsjon, kcal og “diett” , vin (faktisk) og smågodt.. og ikke bare litt heller.. så på en måte er det vel greit at hverdagen kommer tilbake etter noen dager med slaraffenliv 😛

Vel hjemme etter noen koselige dager borte kom jeg hjem til prinsene mine hjemme og vi har koset oss ute i det fine været i dag også , og jeg har fått vært innom gymmet og startet forbrenningen av påskens utskeielser…
Så 350 reps på bryst senere var det bare å komme seg hjem igjen , fylle opp kroppen med ny energi før jeg og Gizmo har vært ute å koset oss med langtur i ettermiddagssolen.

Nå er jeg klar for noen dager til med jobb før det ikke om veldig lenge er frihelg igjen , jaggu , myk start og det er ikke feil om dagen kjenner jeg.
Nyte vårdagene til det fulle , alt blir jo så mye lettere når varmegradene øker på gradestokken og solen titter frem.
Morgendagens matbokser er klare og jeg skal legge bena på bordet og kose meg foran tv skjermen de siste timene av påsken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »